...Twilight love...
 
PrijemPortalTražiRegistruj sePristupi

Delite
 

 Bella & Edward (zabranjeno ispod 18 xD)

Ići dole 
AutorPoruka
.::LoSt In mAgIc world::.
Admin
.::LoSt In mAgIc world::.

Posts : 829
Points : 1090
Age : 22
Location : in Hollywood
Upozorenje : Bella & Edward (zabranjeno ispod 18 xD) H6

Bella & Edward (zabranjeno ispod 18 xD) Empty
PočaljiNaslov: Bella & Edward (zabranjeno ispod 18 xD)   Bella & Edward (zabranjeno ispod 18 xD) EmptyNed Mar 07, 2010 5:33 am

Moje srce nikada u životu nije kucalo ovako brzo. Edvardove hladne, snažne ruke, obgrlile su me dok smo gazili u ocean. Slan i nježan povjetarac, odnosio je njegov slatki miris u moje lice. Kroz vrijeme sam ga upoznala, dodir njegove kože o moju bezvrijednu kožu uvijek bi mi odnijelo srce u mahnitost. Brzo drhtanje, dobrodošla i uobičajena reakcija na njegov dodir.
Ali večeras je bilo nešto što nikada prije nisam iskusila.
Premda je ova cijela noć bila moja ideja, produkt moga preklinjanja i moljenja Edwarda da mi dopusti da iskusim jedinu ljudsku praksu koje sam se odbijala odreći prije nego što se promijenim u vampiricu. Pak bila sam tako nevjerojatno nervozna oko onog što slijedi, moje je tijelo pulsiralo od udara mog srca o njegovu zaštitnu rešetku.
Duboko u sebi, bila sam odlučna da ovo prođe kako treba, da se dogodi. Edward je dao obećanje da će pokušati. Ali bez obzira na to što će se dogoditi, neću dopustiti ničemu da ovo uništi. Voljno, sam žrtvovala mnoge dijelove moga života do ove točke, i ovaj sebični zahtjev ga neće ozlijediti ni uzrokovati mu bol. Sve što sam ikada mogla pitati je ovo: priliku da budem s mojim mužem, mojim vampirom, i da imam medeni mjesec u kojem će se dogoditi tradicionalne prakse. To što sam voljela Edwarda tjeralo me da radim lude stvari. Sada, nikada nisam bila sigurnija da je ovo ono što sam željela. Trebala sam ga. Na ovaj način, prije no što se moja osobnost promjeni iz krhke, hormonske, ljubavlju pogođenog ljudskog bića, u super jakog, neuništivog, krvi žednog vampira. Željela sam Edwarda, ali nisam htjela ostaviti svoju ljudskost iza sebe, a da ju ne iskusim znajući da sam ja ja, i voljela sam ga više no što sam voljela zadvoljiti moju nezasitnu žeđ… za krvi.
Dok je moja glava vodila privatnu debatu, Edwardove zlatne oči gledale su moj izraz neodlučno.
„Bella,“ prošaptao je, dovoljno glasno samo za moje uši. To je uvećalo činjenicu, da smo ja i on, sami u toplom oceanu bez duše za vidjeti. Srce mi je lepršalo živo, škakljući mi rebra.
„Bella, tvoje srce -“ prekinuo je stavljajući ruku preko mojih podivljalih prsiju. Moje su oči putovale put njegovih, zadržavajući pogled s najnježnijim izrazom koji sam mogla skupiti. Neću mu dozvoliti da primijeti da sam drhtala s neugodom koja je gotovo prisilila hranu vam iz mog trbuha. Čitajući izraz njegova lica, shvatila sam da se moguće premišlja o tom da spava sa mnom večeras. Nikada ne bi pogazio svoju riječ, ali ako je to značilo da će to sačuvati moj život, bila sam sigurna da bi mi sabotirao ovo. Sigurno je znao da neću reči ništa iako je to značilo kako bi morala trpjeti bolove nekoliko trenutaka. To je cijena koju bi uvijek neizbježno plaćala za to što sam bila s vampirom.
„Ne, Edward, molim te…“
Zastala sam dalje, znajući kako će ako kažem išta dalje on uhvatiti užasnuti drhtaj u mome glasu. Tražio je moje lice, njegov izgled pokazujući više no ikad, baš u ovom trenutku, želio je da mi može čitati misli. Njegove ruke zavijene oko mene s takvom nježnošću, ohrabrujućem stisku kojeg su moji strahovi topili. Gmizali su u toplu slanu vodu i otplovili daleko s nevidljivom strujom. Moja se ruka glatko izvukla s dna njegovih leđa oko njegovih mekih, dahtajućih prsiju.
Osjetila sam kako mi je njegov jezik okrznuo obraz pun ljubavi, i donio je svoje čvrste usne do mojih. Ruka koja se odmarala na njegovim leđima pojurila je u njegovu brončanu kosu i zakopala se u nju. Naše usne spojene zajedno dok sam se pritisnula uz njega, njegovo tijelo je postajalo ukočeno na djelić sekunde kako ga je moja temperatura šokirala. Bila sam ekstremno vruća, primjećujući njegovu neprirodnu bezbrižnost dok smo se nastavili dirati kožom o kožu.
Ovo je bilo najbliže što sam ikad bila Edwardu, na ovaj način. To je tjeralo moj um da posrće, sviđalo mi se – ne voljela sam – taj osjećaj kad sam blizu njega, no htjela sam više. Moja su leđa bila u luku sprječavajući naše donje polovice da se sretnu. Dok je poljubac postao strastveniji, ruke su mu se opustile od grljenja moga torza i odlutale u različitim smjerovima. Jedna se makla pod moju ruku do moga lijevog ramena, držeći ga čvrsto sok je druga klizila niz moje tijelo na stražnju stranu kako bi me čvrsto držala. Drhtaj pun otkrivanja i pun uzbuđenja. Prekinula sam poljubac kako bi uzela dah duboko. Edwardova su se usta razbijala o moja prije nego sam uspjela uzeti dovoljno zraka da zadovoljim moja pluća.
Osjetila sam kako mu se usne oblikuju u vrlo nježan osmjeh, i moj um je narisao njegoizraz lica kao jednog s olakšanjem. Namrštila sam se misleći kako mora da je on tajno ushićen kao i ja, da se ovo napokon događa, noć o kojoj sam oduvijek sanjala. Ili je prije impresioniran tim što me ne kida na dijelove još.
Tečno, Edward je spojio naše donje polovice, najnježnije što je mogao. Kako sam ga osjetila uz sebe opustila sam usta od njegovih kako bi izbacila uzbuđen dah van, na kraju koji sam ne znajući pustila kao tihi jecaj. Edward je odgovorio na to s žestinom, podigao je moje golo tijelo nakrcano požudom iz oceana i odnio me brzo ali ne neudobno na plažu. Znala sam kako nas namjerava odvesti u kuću na bogati bijeli krevet, ali moji porivi nisu mogli dugo čekati.
Kada je njegova noga udarila u suhi pijesak pritisnula sam svoje usne jednom ponovno o njegove s takvom snagom, naglo je stao. Prekidajući poljubac na sekundu izvukla sam svoje noge ispod njegovih snažnih ruku i iskusila mekani, mokar pijesak pod mojim nogama. Znajući kako nisam imala snagu povući ga k meni, odvukla sam svoje tijelo k njemu, pritišćući ga cijelo uz njega. Snažno me zgrabio i moje ljudsko tijelo čvrsto koliko je god mogao bez da uzrokuje bol. Snaga njegovih ruku koja je držala moje kukove bila je gruba, i mogla sam osjetiti koliko je uzbuđen bio. Edwardov je jezik milovao moj, a usta su mu imala drukčiji okus, onako kako nikada nisam zamišljala.
Može li išta biti veći užitak?
Pažljivo je položio naša spojena tijela na zemlju i njegova su usta istraživala moja usta i vilicu. Moji su se nokti zarili u njegova čvrsta leđa kako bi ja izdahnula i udahnula s velikim poteškoćama.
Teško je bilo koncentrirati se dok su se njegovi nebeski poljupci micali put mojih prsiju.
Moja je noga lutala po njegovim glatkim bedrima i moji su se nožni prsti dublje zakopali u vlažni pijesak kako sam iskušavala Edwardov svileni jezik na mojim grudima. Grubo dahtajući, oslobodila sam stopalo iz pijeska i navodila je gore po njegovoj mišićavoj nozi. Tijelo mu se ukočilo kako sam se dotakla unutarnje strane njegovog bedra. Od njega je došao napad borbenosti i ja sam osjetila hladnoću toga o osjetljivoj koži mojih prsiju. Znala sam kako je to nevjerojatno teško za njega, i zbog toga sam se osjećala krivo. To što sam vidjela kako se njegova vilica sklopila i očni kapci zadrhtali, prestala sam se kretati kako bi vratio nešto kontrole. Osjetio je kako je moje tijelo olabavilo pod njegovim i čeznutljivo je pogledao u moje oči. Nisam uspjela da zadržim svoje srce kako ne bi bolno ubrzalo, zurila sam u njegovo prelijepo lice s žudnjom koju je jasno čitao.
Njegov popustljive vampirske oči uvjerile su me da je se on može kontrolirati. Znala sam da postoji ikakav znak nesigurnosti da bi on odmah stao.
Znajući to, moja želja se prosula iz mene u nezaustavljivoj poplavi strasti. Zgrabila sam njegovo tijelo čvrsto, bolno i tjerala ga da zadovolji moju potrebu.
Edward je tada podigao naša tijela puna pijeska s tla.
Dok sam trepnula bili smo unutar sobe u kući i smjestio me na baršunasti bijeli krevet. Premda sam znala da je Edward bio ekstremno pažljiv prema meni, željela sam da me baci na krevet i pohara do sad.
Ne, tiho me mučio s svojom perfektnom, kožom bez boje i nevjerojatnom mišićnom građom.
Znao je kako će me izluditi.
Očiju na Edwardovom licu, gledala sam kako kliže do mene i uzima drhtav ali ubrzavajući dah.
Prije no što sam se mogla maknuti, prekrivači su bili preko nas dok se Edwardovo tijelo smještalo iznad mene u položaju kojim mi je rekao da je spreman. Osvježavajuća hladnoća pojurila mi je niz kralježnicu, ili od uznemirenosti ili hladnog zračenja njegovog tijela.
Gledajući u mene s njegovim nevjerojatnim licem, posegnula sam ispod prekrivača i osjetila njegove nevjerojatne leđne mišiće. Kližući niz njegove bokove i polako, niz dužinu, osjetila sam dodirom najvišu točku njegovih bokova.
Gledajući me, Edwardov izraz je bi ranjiv. Očni su mu se kapci zatvorili i njegov se ledeni dah prosuo preko moga lica. Dotaknula sam ga, intimnije nego prije, prvi put, nisam si mogla pomoći, već uzdahnuti dok mi je ruka putovala upoznajući ga.
Dok sam trepnula bili smo unutar sobe u kući i smjestio me na baršunasti bijeli krevet. Premda sam znala da je Edward bio ekstremno pažljiv prema meni, željela sam da me baci na krevet i pohara do sad.
Ne, tiho me mučio s svojom perfektnom, kožom bez boje i nevjerojatnom mišićnom građom.
Znao je kako će me izluditi.
Očiju na Edwardovom licu, gledala sam kako kliže do mene i uzima drhtav ali ubrzavajući dah.
Prije no što sam se mogla maknuti, prekrivači su bili preko nas dok se Edwardovo tijelo smještalo iznad mene u položaju kojim mi je rekao da je spreman. Osvježavajuća hladnoća pojurila mi je niz kralježnicu, ili od uznemirenosti ili hladnog zračenja njegovog tijela.
Gledajući u mene s njegovim nevjerojatnim licem, posegnula sam ispod prekrivača i osjetila njegove nevjerojatne leđne mišiće. Kližući niz njegove bokove i polako, niz dužinu, osjetila sam dodirom najvišu točku njegovih bokova.
Gledajući me, Edwardov izraz je bi ranjiv. Očni su mu se kapci zatvorili i njegov se ledeni dah prosuo preko moga lica. Dotaknula sam ga, intimnije nego prije, prvi put, nisam si mogla pomoći, već uzdahnuti dok mi je ruka putovala upoznajući ga.
Edwardove su se ruke tresle s težinom njegovog zaustavljenog tijela.
Posegnuo je da uhvati moje ruke, nježno ih je odgurnuo. Nasuprot tomu, njegovi su prsti polagano prelazili preko mojih bokova, do mog bedra, do dijela mene koji je očekivao Edwardov ulazak. Usta su mi se širom otvorila i nježan jacaj pobjegao dok su se moje oči polagano otvarale i okretale.
Moji su udovi zadrhtali osjećajem kojeg nisu iskusila nikada prije. Moje je disanje postalo prevruče dok me ova žudnja potkopavala. Edwardove oči gledale su me napeto dok je istraživao svaki djelić mene i vidio što mi je to činilo. Bila sam izgubljena. Moja glava je bila lagana, misli su mi bile zamagljene osjećajem koji me prevladao.
Edward se iznenada stao kretati, i sačekao me da smirim disanje i otvorim oči. Kako i jesam, vidjela sam njegov spektakularan osmijeh pun ljubavi koji je napravio da suze izviru, neželjene suze koje su pokazivale moju slabost prema njemu. Nježno je donio svoju ruku kako bi pomilovala moje lice, i poljubio me s osjećajem koji sam jedino mogla objasniti najnježnijom privrženosti ljubavi koju sam ikada znala. Potonula sam u njegov poljubac i doveo je ruku kako bi se obavila oko moje glave.
„Volim te,“ rekla sam gušeći se čim je naš poljubac bio gotov.
„I ja tebe volim. Uvijek.“ Rekao je. Edwardova je neiskorištena ruka napustila svoje mjesto kao oslonac mom tijelu, i osjetila sam kako njegova ruka iza mene tone u jastuk s pritiskom na njegovu težinu.
Kližući niz moju nogu i zastajući gdje su se moja leđa stražnjica sretale, podigao me tako lagano; pripremajući me.
Fokusirajući moj pogled na njegov mirni izraz, kimnula sam. Držeći moje ruke na dnu njegovih leđa, napokon sam i potpuno bila sretna.
Edward je polagano, nježno nastavio dok nije došlo do kontakta. Očiju zatvorenih, disala sam unutar dok me novi neugodni osjećaj prevladavao. Kretao se bliže i biže, dok nismo bili potpuno zajedno na svaki način. Moje je tijelo bilo potpuno s Edwardovim unutar njega. Nikada si nisam uspjela predočiti osjećaj kada sam potpuno jedno, spojena najintimnijim načinom s osobom koju ću voljeti zauvijek.
Moja prva i posljednja ljubav. Stavio je svoj ohrabravajući poljubac na moje naučene usne a ja sam izdahnula. Krećući se u suprotnom smjeru, Edward je ponovio kretnju istom brzinom i bol i zatezanje gotovo su neprimjetno popustile.
Ponovno je Edward ponovio. Otvorila sam oči i vidjela težak izlaz njegova lica. Pokušavao se kontrolirati, pokušavajući nevjerojatno teško. Zakopavajući glavu prijevoj moga vrata i udišući moj miris, učinilo je da se osjećam opušteno dok je nastavio nasrtati, malo brže.
Neugodan osjećaj unutar počeo se povlačiti. Premda je još uvijek bio tamo bio je podnošljiv. Ruke su mu uhvatile moje ruke čvršće, gotovo kao da lome kosti. Trznula sam se unatrag; blaga bol je bila dobrodošla jer je to bio rezultat Edwardova tijela blizu mene. Dok god je nastavio biti nježniji što može; bol će se smiriti.
Polako sam mogao osjetiti milovanje užitka s svakim pokretom koji je napravio. Ruka iza moje glave nježno se prebacila na jastuk iza njega, i gledala sam ga kako zakapa svoje čvrste nokte u bijelu tkaninu. Mogla sam osjetiti svoju kosu kako se niše gdje je bio njegov dah, mičući se bliže uhu. Ispustila sam tih zvuk dok je Edward simultano ispustio težak jauk u moje uho. Posegnula sam gore i uhvatila njegovu brončanu kosu u svoje ruke i savila se natrag u njega.
„E – Edward,“ zamucala sam u njegovo uho, ne tražeći potvrdu. To što sam čula njegovo ime naglas, učinilo je da mi se koža naježi od uzbuđenja. Njegovo je disanje postalo teže i njegovo se disanje ubrzalo. Mogla sam čuti njegovu čeljust dok se spajala i mogla bi se zakleti kako sam čula tiho deranje posteljine, ali sam to ignorirala dok je osjećaj koji je prolazio kroz mene postajao nepodnošljivo jak.
Nešto s čim se Edward spajao unatar mene me natjeralo da se znojim i dišem teže.
Užitak se penjao mojim udovima i stajući da se odmori na udubini mog trbuha. Moja su se prsa dizala i pulsirala iznutra i mogla sam osjetiti kraj, moja žudnja je bila zadovoljena i nešto me vodilo k granici kontrole.
Edward je ispustio velik dah i udarac ublažujuće temperature njega otpuhao je slatku namočenu kosu s mog lica. Gledajući preko, vidjela sam kako je jako napet i znala sam kako je blizu, kao što sam i ja bila.
Tečno, bez truda, Edward je bio dublje unutra no što sam ikada mogla zamisliti. Zastao je na mali trenutak, i zaključao ruke oko mog torza s razarajućom snagom, i vidjela sam kako mu se tijelo koči. Moje je ubrzo sustiglo događaje i osjetilo Edwardovu vrućinu još dublje, i to me gurnulo s ruba zdrave pameti.
Zgrabila sam Edwardova ramena i prisilila svoje tijelo uz njegovo, još jednom dahtajući i uz jauk neugodno glasan. I val ekstaze okupao je moje tijelo utapajući me.
Činilo se kao da taj osjećaj traje satima. Željela sam. Svaki mišić koji sam imala se skupljao, i Edward je mogao osjetiti moje tijelo koje se grčilo, priznajući to s grlenim režanjem. Emocije koje su došle bile su jako intenzivne, i željela sam da ovaj nevjerojatni osjećaj traje bar malo duže, jer je vrućina koja je punila moje tijelo bila veoma ugodna. Edward je bio čvrst uz mene i mogla sam mu gotovo čuti mišiće kako bole unutar njegove blijede kože. Moja su pluća grebala za zrakom i duboko u svojoj srži mogla sam osjetiti toplinu kako se širi s jednim finalnim naletom. Vrhunac uzbuđenja je bio gotov i zujanje koje je ostavilo iza je bilo razočarenje prema monsunu koji sam osjetila prije.
Nježno, blaženstvo je popustilo i istodobno me mučilo svojim nestajanjem. Opadalo je i popuno blijedjelo, i umorno sam se opustila natrag u slatko vlažan krevet.
Pokušavajući uhvatiti dah, dopustila sam da izgubim dodir s Edwardovim čvrstim ramenima moji su se prsti grčili. Njegovo je tijelo bilo na mome, očito potrošeno kao što sam i ja bila. Nikada nisam znala da se vampir može umoriti, ali Edward je sada bio nepomičan.
Njegovo je lice milovalo moje mokro grlo dok sam nekontrolirano dahtala. Moje je liepljivo tijelo bilo u kalupu s njegovim.
Nakon nekoliko minuta, odmaknuo se i pažljivo položio svoj oblik uz moj omotavajući svoje mramorne ruke kako bi držale moju ruku. Moj je trbuh još malo drhtao, osjećaj u kojem sam uživala. Njegovi su prsti odmakli kosu s moga lica dok je nježno ljubio moju slijepoočnicu.
„Bella,“ hrapav mu je glas šapnuo, „Kako se osijećaš?“
„Osjećam se…,“ zastala sam, birajući prave riječi,
„Ovo je bila najljepša noć mog života, Edward. Hvala ti.“ Poljubila sam njegove ruke puna ljubavi. Donio je pokrivače gore, ispod mojih ruku,pokrivajući moje golo tijelo. Edward se nije činio zadovoljan odgovorom, ruke su mu odlutale od mene kao da se boji dodirnuti me.
Namrgodila sam se želeći da mi može vidjeti lice i znati da me ni najmanje ne boli. Može li mi bar jednom vjerovati na riječ? Bio je tako nepodnošljivo zaštitnički nastrojen kada se radilo o ovome. Moja je ljutnja bila opravdana, činio je da se osjećam krivom kada sam se trebala osjećati ushićenom.
Postigli smo nešto što mnogi od nas nisu prije. Bila sam živa i to bi trebalo biti dovoljno dobro za njega. Bar, sam željela biti. Moje pričanje sama s sobom nije trajalo dugo. Bila sam jako umorna i Edwardovo hladno tijelo opustilo me još više.
„Mmmm…“ mumljala sam sama sebi dok su Edwardovi hladni prsti nesvjesno pratili uzorke mog tijela. Zurio je ravno naprijed u strop s nečitljivim izrazom. Preumoran da se brine, pretpostavila sam kako prevrće noć onako kako sam ja željela da mogu.
Moj premoreni mozak odbio je moj zahtjev da ponovno prevrtim to blaženstvo kroz koje sam prošla. Glava mi je bila teška i tijelo me boljelo a vrućina je zračila kao previše naložena peć.
Gnijezdeći se pored Edwarda, ove vlažne plahta natjerale su me da shvatim koliko sam se znojila. Kako se Edward nije mogao znojiti sve je to bilo moje. Zacrvenjela sam se, zbunjena vlažnim plahtama pod nama.
„Spavaj sada, ljubavi.“ Edward je dahnuo u moje uho, tjerajući me da zadrhtim umjereno. Primijetila sam djelić gađenja u njegovom glasu. Odmah sam pomislila kako sam uradila što krivo. Bila sam pre iscrpljena da podbadam Edwarda pitanjima, pa sam pustila da mi se to slegne, malo samo - svjesna. Tišina je slijedila, tjerajući me da spavam, ali željela sam biti budna s njim koliko god sam mogla. Uzbuđeni drhtaj moga srca nastavio bi se samo ako ostanem polu - svjesna.
„Jako se znojim Edward,“ promumljala sam sramno, kako su moja usta pokušavala, iscrpljeno, prestati raditi.
„Šššš, uredu je.“ Uzdahnuo je u moj vrat. Moje pregorjele oči odbile su ostati otvorene imalo duže.
Zatvorile su se gotovo glasno, moj se ritam srca usporio; smirio se.
Zadnje čega se sjećam je njegovog mirisa. Okrenula sam se da mu dam zadnji poljubac prije nego što me obuzda komatozni san, gdje su moji snovi bili obojeni Edwardovim zapanjujućim licem, njegovim osmjehom, upućenim samo meni.

_________________
Bella & Edward (zabranjeno ispod 18 xD) Ok70oBella & Edward (zabranjeno ispod 18 xD) 144czr9[Bella & Edward (zabranjeno ispod 18 xD) 2chl2kp
Bella & Edward (zabranjeno ispod 18 xD) F389l5Bella & Edward (zabranjeno ispod 18 xD) 2ch8709Bella & Edward (zabranjeno ispod 18 xD) 2m4oq6b
70 festive fever
Nazad na vrh Ići dole
http://www.twilight-saga4ever.com/forum.htm
 
Bella & Edward (zabranjeno ispod 18 xD)
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Should Edward Snowden go to prison ? For warning USA public
» Edward Hughes. (1953-2006}
» E Radford or Woods?
» New Chelsea
» Vampire Knight: Classes as different as Night and Day

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Twilight couples :: Twilight saga :: Twilight fanfikcije-
Skoči na: