.::LoSt In mAgIc world::. Admin
Posts : 829 Points : 1090 Age : 27 Location : in Hollywood Upozorenje :
| Naslov: Kill that stupid dog! Ned Mar 07, 2010 5:23 am | |
| The Cullens in episode: Kill that stupid dog Izvinjavamo se svim Jacobovim fanovima, nista licnoRadnja je smestena pre Edwardovog I Bellinog venchanja…U zabacenoj I tajnoj kuci Cullenovih...Emmett: Znaci sve je reseno? Rosalie: Da, bas! Sve osim roditelja I Belle… Alice: Za Bellu cemo lako... Ide na medeni mesec. A roditelji…ja mogu sa njima u muzej savremene umetnosi. Jasper: Ti ne ides sa njima. Alice: A zasto ne? Edward: Zato sto ces da nas odas jer stalno gledas u buducnost I postajes odsutna. Tesko da ces ti biti odsutna u muzeju savremene umetnosti. Jasper: Mogu I sam da kazem! Edward: Da vidimo, ja sam na putovanju Alice je odsutna, Emmettu je smesno… Rosalie: A ja cu da se smorim. Pa onda nek ide Jasper. Jasper: Ja?! UMUKNI EMMETT!!!!!!!!!!!! Alice: Ti neces da nas odas. Edward: Dobar odgovor. Predlog se usvaja. Jasper: Ne usvaja se! Zasto ja?! Emmett: Svi misteriozno nestaju iz sobe… Jasper: Sta treba da uradim da bi me postedeli? Alice: Da odes u muzej…
U muzeju savremene umetnosti…
Carlisle I Esme razgledaju izlozeno. Jasper ide smoren iza njih I grabi priliku da telefonira cim se Carlisle I Esme izgube iz vida. Jasper: `Ajde javi se…halo? Alice: Hi Jazz! Sta ima tamo? Jasper: Slike. Alice: Kakve slike? Jasper: Sarene. Alice: I sta se vidi na njima? Jasper: Da je neko bacio boju platno I vreme? I sto me pitas kad vec znas? Videli smo ovo million puta, svake godine izlazu. Alice: Joooooj, mora das u svi tamo dobro raspolozeni… Evo ti Rose… Rosalie: Sta se radi? Jasper: NIsta, navodim sve da idu u drugom pravcu jer je zabranjeno telefoniranje, kod vas? Rosalie: Nista, Emmett ga davi… Jasper: Hoce li jos dugo? Rosalie: Cek’…EMMETT!!! JE l’ SE UDAVI?!..A?! NE?! DOBRO!!..Nije jos gotovo. Jasper: Cujem….(grrrrrrrr) Rosalie: Cula sam to…evo izasao je Emmett hoce da ti poruci nesto… Jasper: Nemoj molim te…zdravo Emmett… Emmett: XDXDXDXD Jasper: UMUKNI! Jel mrtav? Emmett: Bio je pre dva minuta. Jasper: Napokon nesto dobro. Emmett: Gde su Carlisle I Esme? Jasper: Pa..ja..ovaj..daj mi Alice!.. Prokletstvo! Alice: Jasper, krenuli su kuci. Jasper: A mene samog ostavili…za koliko stizu kuci? Alice: Za par minuta.. Jasper: Pa sta jos uvek radite tamo?! Alice: Joj da… Jasper: Cekaj! Kako da izadjem odavde? Alice: Pa izaberi jedan izlaz. Jasper: Ako krenem desno… Alice: Podrum pa zenski wc, nemoj da si se usudio… Jasper: Dobro onda levo Alice: Muski wc Jasper: Ok srednji.. Alice: Put za tavan. Jasper: PA DO DJAVOLA JEL IMA NEKI IZLAZ OVDE?! Alice: Jesu to jedina tri hodnika? Jasper: Pa..ovaj..ima jos dva. Alice: Mora da je bas dosadno kad su ti mozdane funkcije tako usporene. Jasper: Levo. Alice: da, uz pretpostavku da ides pravo do drugog hodnika a onda dva puta desno kroz klizna vrata. Ako stignes do sarkofaga Ramzesa II otisao si predaleko. Jasper: Znaci kroz prozor. Alice: Neprikladno, podici ce optuzbu za razbijanje. Jasper: Nece me ni videti, svi su toliko smoreni da ni atomska bomba ih ne bi probudila. Alice: Pa ne znam.. Jasper: Imam jos minut I nema vremena za kopanje po egipatskom groblju. Alice: Dobro, vidimo se kuci.
Posle nekog vremena…
Rosalie: Hi guys, welcome back! Edward: Odoh ja da ostavim stvari… Alice: kako je bilo na putovanju? Bella: Pa bilo je… Alice: Znala sam! Bella: E, a gde je Jacob? … Bella: Gde je Jacob? Emmett: Islo mu se na kupanje. Jasper: Kolima. Rosalie: Kocnice nisu bile podmazane. Alice: Nismo mogli nista da uradimo… Bella: Vi ste ga ubili. Svi: Mi?! Gde mi? Bella: Kako ste mogli?! Edward: Stvari su u sobi(nevinasce) Bella: Ti si znao za ovo?! Edward: Odakle ti to? Bella: Ne mogu da verujem! Sta ste uradili??? Rosalie: NISTA! SLETEO JE SA ONE PROKLETE LITICE!!! Bella: Odlican pokusaj steta sto nije upalio… Emmett: Joj sto sam gladan… Idemo u lov!Rosalie kreci! Bella: Vas troje da mi objasnite… Alice: Jao sad sam se setila das am uplatila letovanje u Sibiru, zakasnicemo na let. Idemo mi, lepo se provedite… Bella: Grrrrrrrrrrr
Posle par meseci
Bella: Kako je bilo na “letovanju”? Alice: Pa bilo je…bilo je. Bella: A kakav to lov traje mesecima? Emmett: Bio sam gladan! Bella: Pa nadam se da niste zaboravili Jacoba…? Jacob: Ja njih nisam…. Rosalie: Vidi ovaj se povukodlacio Jasper: Mislis povamkodlacio? Emmett: Ne mogu da verujem,idem u penziju, lovim grizlije a ne mogu da ubijem jednog psa. Svi: EMMETT! | |
|