| Pisemo pesmu! | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Ivana voli Gorana ♥ Admin
| Naslov: Pisemo pesmu! Uto Mar 09, 2010 11:01 am | |
| Ovde cemo da pisemo pesmu jedan clan ce poceti i napisati par stihova, zatim drugi clan pise sledece stihove i sve tako dok ne zavrsimo pesmu! =) | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pesmu! Sub Mar 13, 2010 11:29 am | |
| evo ja cu poceti, nadam se da cete i vi pisati Stvarno sam mislila da si onaj pravi Bio si mi u srcu, bio si i u glavi Lako si za jednu noc srusio sve Opet me molis za oprostaj, ali ovaj put cu reci ne! hh..bzvz... sad vi nastavite | |
|
| |
Bloody Mary Pogledao/la si Twilight i New Moon
| Naslov: Re: Pisemo pesmu! Sub Mar 13, 2010 11:37 am | |
| Stvarno sam mislila da si onaj pravi Bio si mi u srcu, bio si i u glavi Lako si za jednu noc srusio sve Opet me molis za oprostaj, ali ovaj put cu reci ne!
sve sto si zgrijesio sve ce ti se vratiti a ja ne zelim uz tebe patiti
kakvo moe crap xD | |
|
| |
.::LoSt In mAgIc world::. Admin
Posts : 829 Points : 1090 Age : 27 Location : in Hollywood Upozorenje :
| Naslov: Re: Pisemo pesmu! Sub Mar 13, 2010 11:41 am | |
| Stvarno sam mislila da si onaj pravi Bio si mi u srcu, bio si i u glavi Lako si za jednu noc srusio sve Opet me molis za oprostaj, ali ovaj put cu reci ne! sve sto si zgrijesio sve ce ti se vratiti a ja ne zelim uz tebe patiti
Za oprostaj me molis i kazes da me volis! A ja ne zelim vise tebe Slomio si celu mene Sve srusio si Ne postojimo vise mi! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pesmu! Sub Mar 13, 2010 12:41 pm | |
| Stvarno sam mislila da si onaj pravi Bio si mi u srcu, bio si i u glavi Lako si za jednu noc srusio sve Opet me molis za oprostaj, ali ovaj put cu reci ne!
sve sto si zgrijesio sve ce ti se vratiti a ja ne zelim uz tebe patiti
Za oprostaj me molis i kazes da me volis! A ja ne zelim vise tebe Slomio si celu mene Sve srusio si Ne postojimo vise mi!
Pustim ulicama setam sama Znam da nema ljubavi u nama Ali jednom tuga ce proci i prava sreca napokon ce doci.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pesmu! Sub Mar 13, 2010 1:11 pm | |
| Stvarno sam mislila da si onaj pravi Bio si mi u srcu, bio si i u glavi Lako si za jednu noc srusio sve Opet me molis za oprostaj, ali ovaj put cu reci ne! sve sto si zgrijesio sve ce ti se vratiti a ja ne zelim uz tebe patiti Za oprostaj me molis i kazes da me volis! A ja ne zelim vise tebe Slomio si celu mene Sve srusio si Ne postojimo vise mi! Pustim ulicama setam sama Znam da nema ljubavi u nama Ali jednom tuga ce proci i prava sreca napokon ce doci.... Noc je, sklapam oci tonem u slatke snove Ne znam da li cu moci posle tebe da pokusam stvari nove axaxaxaxaxaxax...xD ajde nek to bude kraj..msm ni na sta ne lici al nema veze Sada neka neko pocne sledecu pesmu | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pesmu! Sub Mar 13, 2010 1:22 pm | |
| Suza mi se,niz obraz spusta, taj voljeni neko me napusta Sada svi nestaju mi snovi Nema nade za pocetak novi preglupo je! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pesmu! Sub Mar 13, 2010 1:26 pm | |
| extra jee Suza mi se,niz obraz spusta, taj voljeni neko me napusta Sada svi nestaju mi snovi Nema nade za pocetak novi Mislila sam nacicu druge ali nema mi spasa od tuge za njim zauvek cu da patim sta je sreca, nikad necu da shvatim xx..ovo je mnogoooooo glupo :S | |
|
| |
| Naslov: Re: Pisemo pesmu! Ned Mar 14, 2010 10:45 am | |
| nije!bas je exxtrA Suza mi se,niz obraz spusta, taj voljeni neko me napusta Sada svi nestaju mi snovi Nema nade za pocetak novi
Mislila sam nacicu druge ali nema mi spasa od tuge za njim zauvek cu da patim sta je sreca, nikad necu da shvatim Trne mi ruka Hvata me muka Zivot mi pred ocima nestaje Srce da kuca prestaje e,ovo je stw preglupo! | |
|
| |
phoenix00 Twilight parovi su ti se bas dopali
| Naslov: Re: Pisemo pesmu! Ned Mar 14, 2010 10:50 am | |
| Suza mi se,niz obraz spusta, taj voljeni neko me napusta Sada svi nestaju mi snovi Nema nade za pocetak novi
Mislila sam nacicu druge ali nema mi spasa od tuge za njim zauvek cu da patim sta je sreca, nikad necu da shvatim
Trne mi ruka Hvata me muka Zivot mi pred ocima nestaje Srce da kuca prestaje
A onda shvatim Ma ne treba tako drugog cu naci veoma lako...
stupido, al ae... | |
|
| |
StefanaCullenPattinson Twilight parovi su ti se bas dopali
Posts : 290 Points : 329 Age : 28 Location : Meadow.............Me & Edward Upozorenje :
| Naslov: Re: Pisemo pesmu! Ned Mar 14, 2010 12:47 pm | |
| pochinjem nowu!!
wolim osmeh twoj i kao da imash neke moci jer da me pozowesh odmah cu do tebe doci.... ali ti ljubaw ne uzwracash...i rushish swaki san... bez twojih usana..necu izdrzati ni dan.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pisemo pesmu! | |
| |
|
| |
| Pisemo pesmu! | |
|