Ivana voli Gorana ♥ Admin

| Naslov: Regg te seeeeeeee :D Ned Mar 21, 2010 12:08 pm | |
| _________________  ...Come on and save me, I'm losing my touch Day after day 'cause I miss you so much Come on and save me. I'm losing my mind waiting and waiting for you to be mine... ♥...Goran...♥ | |
|
^Prolaznik-Licno^ Admin

Posts : 243 Points : 381 Age : 24 Location : In Edward's hug Upozorenje : 
 | Naslov: Re: Regg te seeeeeeee :D Ned Mar 21, 2010 1:43 pm | |
| reg cu se kad je za tebe :** _________________ Kada te nema moji se snowi gube,moja mashta se zamrzne,moje usne ne gowore,moja dusha se izbrishe i swe bol postane. . .umreću jedne noći polako,nezhno i tiho,umrecju da ne widi niko. . .i niko neće znati da te wolim wishe od sebe. . .i niko necje znati da umirem zbog tebe. . .<3 | |
|
Ivana voli Gorana ♥ Admin

| Naslov: Re: Regg te seeeeeeee :D Ned Mar 21, 2010 3:23 pm | |
| _________________  ...Come on and save me, I'm losing my touch Day after day 'cause I miss you so much Come on and save me. I'm losing my mind waiting and waiting for you to be mine... ♥...Goran...♥ | |
|
^Prolaznik-Licno^ Admin

Posts : 243 Points : 381 Age : 24 Location : In Edward's hug Upozorenje : 
 | Naslov: Re: Regg te seeeeeeee :D Pon Mar 22, 2010 1:45 pm | |
| nnch <3 :** _________________ Kada te nema moji se snowi gube,moja mashta se zamrzne,moje usne ne gowore,moja dusha se izbrishe i swe bol postane. . .umreću jedne noći polako,nezhno i tiho,umrecju da ne widi niko. . .i niko neće znati da te wolim wishe od sebe. . .i niko necje znati da umirem zbog tebe. . .<3 | |
|
marija Cuo/la si za Twilight

| Naslov: Re: Regg te seeeeeeee :D Pet Sep 03, 2010 4:51 am | |
| ja je nevolim ali cu se reg... | |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: Regg te seeeeeeee :D  | |
| |
|